Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Χουντόδουλος

Ο κοιμησμένος, πήγε απο καρκίνο. Ο οποίος είχε εκδηλωθεί επειδή είχε (περάσει?) ηπατίτιδα Β. Η οποία είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Ενας άντρας με το παρατούκλι μπούλα δείχνει ότι πήγαινε με άντρες. Αρα είχε και κουσούρι ...
Η πιο πειστική απόδειξη μέχρι σήμερα για το ότι υπάρχει Θεός.

Ευτυχώς η παραπάνω απόδειξη καταρρέει λαμβάνοντας υπ'όψιν τον τρόπο που πέθανε. Και εννοώ την φροντίδα. Και τον σεβασμό στα θέλω του. Που, ακόμα και για ένα άνθρωπο με το ήθος ενός παπά, είναι το αυτονόητο. Κάτι που δεν υφίσταται, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μακάρι όλοι οι ασθενείς να είχαν, αν όχι την ιατρική φροντίδα ως προς την προσπάθεια ίασης, τουλάχιστον στο θέμα αξιοπρέπειας και επιλογής τρόπου θανάτου, όταν αυτός προβλέπεται οδυνηρός.

27 σχόλια:

σορολόπ είπε...

Όλα καλά αλλά έχω μια απορία... αυτές τις λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή πώς τις γνωρίζεις; και σοβαρολογώ ότι το' χω απορία.. και μην μου πεις για τις φήμες που κυκλοφορούν γιατί αλίμονο αν πιστεύαμε οτιδήποτε διαδίδεται με αυτό τον τρόπο..

kakaskimos είπε...

Σε ποιες λεπτομέρειες αναφέρεσαι?
Στο ότι ο καρκίνος ήρθε πάνω σε ηπατίτιδα, αναφέρθηκε (κατά λάθος?) στις πρώτες ανακοινώσεις των γιατρών στο νοσοκομείο. Μετά ξέχναγαν να το αναφέρουν ...
Οσο για το σεβασμό στον τρόπο που θα πεθάνει, κι αυτό αναφερόταν συνέχεια, σε κανάλια και εφημερίδες. Εξάλλου δεν είπα ότι αυτό ήταν κακό. Κακό είναι που δεν δίνεται η ίδια δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να έχει "καλή φροντίδα" όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Και το λέω απο εμπειρίες με δικούς μου ανθρώπους.

σορολόπ είπε...

Στο παρατσούκλι μπούλα και στις ερωτικές του προτιμήσεις, αναφέρομαι... δεν παραείναι προσωπικά αυτά τα δεδομένα για να τα γνωρίζουμε εμείς;

kakaskimos είπε...

Ακόμα και να μην ήταν αυτές οι ερωτικές του προτιμήσεις, δεν παύει να είναι υποκριτής, αφού έλεγε ότι απήχε.
Και όχι μόνο έλεγε ψέματα στο ότι ενώ ήταν παπάς δεν είχε σεξουαλικές επαφές. Το έφτανε και στην υπερβολή. Ελεγε ότι απο παιδί έπαιζε "τον παπά". Υπαινισσόταν δηλαδή ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις!!!

σορολόπ είπε...

Και χτύπησε το αδύναμο σημείο σου.. άκου απήχε από το σεξ!!! χαχαχα

..στα σοβαρά τώρα, χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, τι θα μπορούσε να πει ο Αρχιεπίσκοπος μιας χώρας που η θρησκεία της θέλει οι αξιωματούχοι κληρικοί να είναι ασέξουαλ?! έπρεπε να υπηρετήσει το "ρόλο" του και είναι και δική μας ευθύνη αυτού του είδους η "υποκρισία" όταν θέλουμε ορισμένους ρόλους να υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια...

kakaskimos είπε...

Εχω δυο λόγους να διαφωνήσω.
Μία προφανώς "έξω" απο τη λογική του. Δηλαδή το γιατί θα πρέπει να φέρνει παραδείγματα "έξω τα ανθρώπινα μέτρα"?
Αλλά, ακόμα και αυτό να δεχτώ. Γιατί θα έπρεπε να μην έχει κάνει σεξ ποτέ του? Δεν θα μπορούσε να έχει κάνει, πριν γίνει κληρικός?
Απλά ο άνθρωπος δεν είχε μέτρο. Βοήθησε και η θρησκεία, αλλά το είχε το κουσούρι (για μένα αυτό ήταν κουσούρι).

mikros fokion είπε...

Μικρα
Μεγαλα
Εγκληματα

ειστε απιστευτοι:
*μην δειτε εναν ανθρωπο να διαβαζει τον λετε χουντοδουλο
*η ηπατιτιδα δεν προηλθε απο σεξουαλικη επαφη μυρισε χαλασμενο κρινο

hppt:mikrosfokion.blogspot.com

amelie είπε...

πες τα ρε kakaskime!! σορολοπ...ειναι πλήρως αποδεδειγμενο, αυτο που λεει ο συναδελφος blogger... κατα αρχην τον θεοκλιτο-το δεξι του χερι- τον ειχαν πιασει σε ερωτικα σκανδαλα σε μια πολυ μικρη επαρχιακή πόλη και ήθελαν να τον αφορίσουν, αλλα όλως τυχαίως... παραιτήθηκε απο μόνος του, αλλα συνεχισε να ειναι το δεξί του "χερι"... επισης εχω δει με τα ματια μου κατι πολυ τραγικό, οσον αφορα τον μακαριστο αρχιεπίσκοπο χριστόδουλο που αποδεικνυε ότι έπινε παρα παρα παρα πολυ...περαιτέρω πληροφορίες δεν μπορω να σου δώσω...εχουμε και μια αξιόπρεπεια!δεν θα πω περισσότερα γιατί ετοιμάζω δικό μου post! sorry kakaskime!

kakaskimos είπε...

Περιμένω το post σου. Μην το amelieσεις.

diva είπε...

απαπαπαπα
Σε μεσημεριανή εκπομπή της αρχιεπισκοπής έπεσα
:-ρ

σορολόπ είπε...

amelie.. το point της αντίδρασής μου είναι το εξής..

..ό,τι κι αν είναι κάποιος - ακόμα και ο χειρότερος όλων με αντικειμενικά κριτήρια - θεωρώ ότι έχει τα ίδια δικαιώματα ως προς την προστασία της προσωπικής του ζωής.. και δεν μ' αρέσει να αναπαράγονται πληροφορίες που όχι μόνο δεν είναι τεκμηριωμένες, αλλά τον εκθέτουν κιόλας για πράγματα που δεν μας αφορούν... θυμίζει αρκετά το περίφημο DVD που μας λιβανίζουν αυτό τον καιρό...

..κατά τα άλλα, καμία ιδιαίτερη εκτίμηση δεν είχα στον εκλιπόντα Χριστόδουλο γιατί πολύ απλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του, ούτε παρακολούθησα την επικαιρότητα που τον αφορούσε.. τα της εκκλησίας και της ορθοδοξίας - όπως τα αντιλαμβανόμαστε σε αυτή τη χώρα - δεν με ενδιαφέρουν καθόλου..

kakaskimos είπε...

Σορολόπ
Τα της εκκλησίας δυστυχώς μας ενδιαφέρουν αφού η εκκλησία είναι μεγάλο κομμάτι του κράτους. Π.χ. τα δικαστήρια δικάζουν με τη βοήθεια του θεού. Και ο εκπρόσωπος του θεού στην Ελλάδα ήταν ο Χουντόδουλος. Και πολεμούσε με όλες του τις δυνάμεις να παραμείνει αυτό το καθεστώς.
Μας αναγκάζει δηλαδή να ασχοληθούμε μαζί του. Το πως θα ασχοληθούμε? Με τον τρόπο που ασχολείται μαζί μας. Δεν μπορεί να ζητάει (και απο εμάς) κάτι που δεν τηρεί ο ίδιος.
Κι όταν ασχολείται με την προσωπική μας ζωή, ασχολούμαστε με τη δική του, μόνο και μόνο για να δείξουμε την φαυλότητά του.

σορολόπ είπε...

Κανένας δεν με αναγκάζει να ασχοληθώ μαζί του αν δεν θέλω... και συνειδητά δεν θέλω να ασχοληθώ με τη θρησκεία όπως εκπροσωπείται στην Ελλάδα γιατί τίποτα από όσα πρεσβεύει, δεν αισθάνομαι να με αφορά...

..έτσι ο οποιοσδήποτε Χριστόδουλος θα συμπεριφερθεί το ίδιο - άντε να είναι χαμηλότερων τόνων - επί της ουσίας θα παίζει την ίδια κασέτα, αφού πρέπει να υπηρετήσει τα ίδια συμφέροντα...

..ας ξεκαθαρίσει το κράτος τη σχέση πολιτείας-εκκλησίας, οριοθετώντας τις εξουσίες της εκκλησίας και μετά βλέπουμε..

kakaskimos είπε...

Αυτό που ζητάς απο το κράτος δεν πρόκειται να γίνει "μόνο του". Το κράτος δεν έχει αυτόματο πιλότο. Το κατευθύνουν (λέμε τώρα)αυτοί που εμείς ψηφίζουμε, ανάλογα με το τι πιστεύουν ότι θα ψηφίσουμε αν ξεκόψουν απο την εκκλησία. Οπότε ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ να ασχοληθούμε με την εκκλησία.

σορολόπ είπε...

Βοήθειά μας :P

Καλή εβδομάδα και προσοχή στις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, αλλιώς θα βγάλετε το χειμώνα κρυωμένοι.. είπε και φύσηξε με μανία τη μύτη της :)

Alkmini είπε...

χμμμμ εγω ειδα φως και μπηκα να πω μια καλησπερα χωρις να θελω να κανω καποιο σχολιο. πειραζει?
καλησπερα λοιπον.

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Μη φυσάς τη μύτη σου πάνω μας :p
Εμένα δεν με καταδέχεται ούτε το κρύωμα ...
Καλή βδομάδα

kakaskimos είπε...

Καλησπέρα Aliki

Ανώνυμος είπε...

να πεθάνεις κι εσύ από καρκίνο kakaskime.SKOULIKI.

Ανώνυμος είπε...

kakaskime , εύχομαι να πεθάνεις κι εσύ σύντομα από καθολικό καρκίνο(κι όχι απλά του συκωτιού). Να σε φάνε τα σκουλήκια σύντομα.

kakaskimos είπε...

Ανώνυμε και Κώστα
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δείχνουν ότι είστε οπαδοί της θρησκείας της αγάπης!!!
Και κρατάτε και το "γύρνα και το άλλο μάγουλο".

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΓΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ(π.χ. "μπούλα" "Χουντόδουλος" "σεξουαλικός μεταδιδόμενο νόσημα")ΜΕΣΩ INTERNET ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠIA ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΚΩΣΤΑΣ.

kakaskimos είπε...

κωστας
Οντως. Τα βιβλία ιατρικής κάνουν λαθος. Επρεπε να διαβάσω την αγία γραφή. Εκεί ίσως η ηπατίτιδα δεν είναι σεξουαλικΩς μεταδιδόμενο νόσημα.

Υ.Γ. Η ανορθογραφία είναι?

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να μην γνωρίζω πολλά γράμματα, όπως εσύ αλλά(δόξα τω θεώ) ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι.Και κάτι άλλο. Είχες πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο του αρχιεπισκόπου? Γνωρίζεις το ιστορικό της ασθένειας του? Είσαι γιατρός? Θέλεις να δημοσιεύσεις τον ιατρικό φάκελο του αρχιεπισκόπου για να δω κι εγω αυτά περί "σεξουαλικΩς μεταδιδόμενου νοσήματος"? Θα το τολμήσεις ή θα ρίχνεις απλά λάσπη? Κakaskime....

kakaskimos είπε...

κώστα
Σου αρκεί το ανακοινωθέν τον γιατρών του? Το οποίο μπορείς να βρείς στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων και όχι σε κάποιο σκοτεινό έντυπο, και λέει:
«Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μετά επτάμηνη νοσήσει απεβίωσε σήμερα 28.01.2008 στις 5.15 πρωινή στην οικία του. Έπασχε από χειρουργηθέντα καρκίνο παχέος εντέρου και κίρρωση του ήπατος σε έδαφος ηπατίτιδας Β που εξελίχθηκε σε καρκίνωμα».

Εγώ τόλμησα. Εσύ θα τολμήσεις να ζητήσεις συγγνώμη?

Ανώνυμος είπε...

Na ζητήσω συγγνώμη από ποιόν και γιατί. Τα "μπούλα" "Χουντόδουλος" "σεξουαλικώς μεταδιδόμενο" εσύ τα είπες όχι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο ιός της ηπατίτιδας Β πρόσβαλε τον αρχιεπίσκοπο μέσω ερωτικής επαφής? Λέει κάτι τέτοιο το ανακοινωθέν των γιατρών? Κολλάει κάποιος ηπατίταδα Β ΜΟΝΟ με την ερωτική επαφή? Οταν λοιπόν αφήνεις χυδαία υπονοούμενα για κάποιον, όποιος κι αν είναι αυτός, ενώ δεν γνωρίσεις τον ΑΚΡΙΒΗ τρόπο μετάδοσης(δες και με ποιους άλλους τρόπους κολλάει κάποιος)τότε όχι μόνο δεν θα ζητήσω συγγνώμη αλλά μάλλον θα επιμείνω σε επίθετα του τύπου ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ κτλ, κτλ

kakaskimos είπε...

κώστα
Αφού θες να μάθεις πως μεταδίδεται η ηπατίτιδα Β, διάβασε.
Ελπίζω να μην εννοείς ότι ο Χριστόδουλος έπαιρνε ναρκωτικά ...

Την ανάρτηση δεν την έγραψα για να στιγματίσω τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Χριστόδουλου. Και θα έγραφα άλλη ανάρτηση για να στιγματίσω τη φαυλότητα, του να είσαι ομοφυλόφιλος και να τους κατακρίνεις (τουλάχιστον όσους δεν είναι παπάδες).
Εγραψα την ανάρτηση για να επισημάνω το ότι είχε απο τους γιατρούς την αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχουμε όλοι μας.