Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Επιχειρηματικό δαιμόνιο

Διόρθωση του quiz

Είναι απίστευτα τα ποσά που σπαταλούνται στην έρευνα για την κατασκευή χαπιών που βοηθούν τη στυτική λειτουργία των αντρών. Δεν έχω δει κάποια διαμαρτυρία απο τις φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά θα συμβαίνει μάλλον γιατί δεν έχω/βλέπω τηλεόραση.

Ποιος θα είναι ο έξυπνος επιχειρηματίας που θα επενδύσει στην κατασκευή χαπιού που σου εξαλείφει τη διάθεση για σεξ? Αν δεν είναι πολύ ακριβό, και δεν έχει δυσάρεστες παρενέργειες, λογικό είναι να έχει πολύ μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία. Και θα κάνει και καλό στην ανθρωπότητα. Εχει μόνο θετικά και καθόλου αρνητικά.

Θετικά:

1. Ο χρόνος που σπαταλιέται απο τους άντρες στην αναζήτηση σεξ, θα καταναλώνεται σε πολύ πιο ωφέλιμα πράγματα. Εντάξει, ίσως όχι από όλους, αλλά αρκετοί θα το ρίξουν στην επιστήμη. Αν αυτό το χαπάκι υπήρχε καμμιά εικοσαριά χρόνια, τώρα θα είχαμε αποικίες στη σελήνη.

2. Οι γυναίκες θα σταματήσουν να διαμαρτύρονται ότι οι άντρες σκεφτόμαστε διαρκώς το σεξ, και ότι τις βλέπουμε μόνο ως σκεύη ηδονής.

3. Θα εξαλειφθεί η πορνεία. Γιατί κάποιος να πληρώσει μια πόρνη, όταν με πολύ λιγότερα χρήματα, θα μπορεί να εξαφανίσει την ανάγκη?

Γιατί θα έχει μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία απο τα στρουμφάκια?

Μα φυσικά γιατί απευθύνεται σε πολύ περισσότερους άντρες. Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που δεν έχουν παρτενέρ για σεξ απο αυτούς που έχουν. Κι απο αυτούς που έχουν κάποιοι είναι αυτοί που μπορούν. Αρα το target group είναι πολύ μεγαλύτερο για το χαπάκι της καταστολής.

Κι ένα quiz: Ποια κοινή εσφαλμένη αντίληψη έχουν παντρεμένοι και ανύπαντροι? Αναφέρομαι σε παντρεμένους και ανύπαντρους άντρες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

20 σχόλια:

diva είπε...

Θα είμαι τρυφερή μαζί σας.

1. Γιατί κάποιος να θέλει να εξαλείψει τη διάθεση για σεξ; Επειδή δεν το "βρίσκει" εύκολα; Και πού στο καλό θα εκτονωθεί η αρχέγονη ανάγκη εξερεύνησης, κατάκτησης και επιβίωσης;

2. Πολύ φοβάμαι πως όσο χρόνο κι αν κερδίσει ένα άντρας (με το να μη σκέφτεται το σεξ) δύο καταστροφικά τινά θα συμβούν για αυτόν: α) δεν θα ξέρει τι να τον κάνει όλο αυτό τον χρόνο, β) δυστυχώς για όλους θα πιστέψει πως ΞΕΡΕΙ τι να τον κάνει (καταστροφή σας λέω)

3. Οι γυναίκες παραπονιούνται διότι η διάθεση των αντρών για σεξ είναι αντιστρόφως ανάλογη της τελικής προσφοράς/διάρκειας κλπ. Κοινώς ..αν είναι να είμαστε σκεύη ε ας αξίζει το φαγητό!

4. Η πορνεία γιατί να εξαλειφθεί; Κι όλα αυτά τα επι πληρωμή αρσενικά δηλαδή θα κυκλοφορούν βάζοντας στόχο εμάς; Jesus man πόσο να διδάξει κανείς στη ζωή του;!

Υ.Φ. Τα στρουμφάκια δεν μου αρέσουν. Δεν κάνουν ποτέ σεξ.

Απάντηση στο quiz: Σκέφτονται (σ)τον γάμο.-
"Μην σκέφτεσαι αγόρι μου. Just act!"

Καλησπέρα σας

kakaskimos είπε...

diva

1. "Ευκολα"? Εστω κι έτσι. H αρχέγονη ανάγκη εξερεύνησης, κατάκτησης και επιβίωσης ΞΕΚΙΝΑ απο το σεξ. Αν δεν του χρειάζεται σεξ, δεν θα έχει κι αυτές τις ανάγκες.

2. Είτε ξέρει, είτε δεν ξέρει, όταν υπάρξει η ανάγκη, θα το ανακαλύψει.

3. Το φαγητό στις γυναίκες δεν έχει σχέση με τη διάρκεια. Οπότε κρατάω την ποιότητα. Aυτοί που δεν βρίσκουν σεξ είναι γιατί οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι η ποιότητα που προσφέρουν είναι τόσο χαμηλή, που βγάζει μάτια. Αρα δεν χρειάζεται να δοκιμάσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι σας πειράζει να μην υπάρχει προσφορά?

4. Η αντρική πορνεία είναι σχεδόν μηδενική. Αλλά ας είναι. Θα εξαλειφθεί η γυναικεία πορνεία. Τώρα συμφωνείς?

Υ.Φ. Προφανώς λάθος απάντηση. Εκτός θέματος, όπως θα έγραφε κάποιος καθηγητής. Δεν ρώτησα τι σκέφτοναι. Ρώτησα ποια είναι η κοινή εσφαλμένη αντίληψη.

Υ.Φ.2. Τρυφερή? Χαϊδεύεις με το σπαθί το λαιμό μου, πριν προσπαθήσεις να τον κόψεις? (με τις απαντήσεις σου βεβαίως βεβαίως) :p

diva είπε...

1. Μα αν δεν υπάρχει η ανάγκη εξέλιξης δεν θα υπάρξει εξέλιξη. [όχι βέβαια πως απο τα Υ χρωμοσώματα εξαρτάται η συσσωρευτική επιλογή..αφήστε που ξαφνικά θυμήθηκα πως τα λαθη στην φυσική επιλογή φέρουν ταχύτερα εξελίξεις..αχ-μμ...μήπως τελικά η αρσενική απραξία είναι απαραίτητη; μπα..όλες οι ασθενείς ψυχοσυνθέσεις χρειάζονται εκτόνωση]

2. Πολύ αισιόδοξο σας βρίσκω. Ως θηλυκό σας το υπογράφω. Τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από την ελεύθερη βούληση -ειδικά όταν υπάρχει εύρος χρόνου!

3. Εμένα προσωπικά δεν με αφορά η προσφορά. Όταν εμφανίσω την επιθυμία, ανακαλύπτω την προσφορά που με αφορά..ή την δημιουργώ.

4. Η αντρική πορνεία ..έχει κατακλύσει τα πάντα. Απλά δεν είναι εμφανής "αγοραστικά"


Υ.Φ. Δεν με ενδιαφέρουν οι Κοινές εσφαλμένες αντιλήψεις. Αδιαφορώ για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θυμάστε;-ρ

2nd Υ.Φ. Πάντα

kakaskimos είπε...

diva

1. ΑΚόμα και η έλλειψη ανάγκης εξέλιξης κάποια εξέλιξη θα φέρει. Τώρα βλέπεις κάποια εξέλιξη?

2. Μπορεί να είναι το χειρότερο για εσάς, και κατ'επέκταση για τις γυναίκες. Ομως, το χαπάκι απευθύνεται στους άντρες, άρα η ερώτηση πρέπει να απαντηθεί απο άντρες. Ας πάθετε κι εσείς (οι γυναίκες) κάποιο κακό. Ολα δουλεύουν για εσάς.

3. Αφού δεν σε αφορά, γιατί φωνάζεις?

4. Δεν με ενδιαφέρει η αντρική πορνεία. Ισως γιατί δεν μπορώ να την εξασκίσω. Και αφού έχεις αλλάξει θέμα, σημαίνει ότι συμφωνείς και δεν αντέχεις να το παραδεχτείς ;-)

Υ.Φ. Αν δεν σε ενδιαφέρουν το τι σκέφτονται οι άλλοι, γιατί προσπάθησες (?) να απαντήσεις το quiz?

diva είπε...

1. Έτσι λέει ο Dawkins (τον οποίο ευθαρσώς χαρακτηρίζω..βαρετό- κρίμα και μου είχε φανεί ενθουσιώδης στις πρώτες εκατό σελίδες). Λέει δηλαδή, πως η απραξία φέρει εξέλιξη. Κάτι παρόμοιο λοιπόν με αυτό που λέτε εσείς. Αυτοί που δεν μπορούν να βρουν σεξ ή δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ας μείνουν εκτός κι ας αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στους άλλους. Τους ικανούς και..άξιους εραστές. Λέτε να στρώσουν χαρακτήρα έτσι οι γυναίκες; Μπαα..

2. Δεν αντιλαμβάνομαι πως όλα δουλεύουν για μένα. Εγώ αγωνίζομαι για να προσφέρω σε μένα κι έτσι αξιώνω πολλά για να προσφερθώ.

3. Εγώ φωνάζω;! Εσείς ανεβάσατε ολόκληρο ποστ!!
[..αν είναι γκρινιάρης ο άνθρωπος...]

4. e-diVa δεν αντέχει να παραδεχτεί;!
[..το άλλο με τον Τοτό εννοείται να το ξεχνάτε συνεχώς..]


Υ.Φ. Να μη ρωτάτε αν δεν θέλετε απαντήσεις. Ή να ρωτάτε δηλώνοντας ποιοί θέλετε να σας απαντούν. Ή μήπως απαγορεύεται να έχω άποψη για όσα δεν με ενδιαφέρουν;[..είναι κάποιο είδος ψυχαγωγίας και αυτό, ξέρετε..]

kakaskimos είπε...

diva

1. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Dawkins. Εγώ λέω ότι αυτοί που δεν μπορούν (και όχι αυτοί που δεν μπορούν να ανταποκριθούν) είναι αρκετοί, και θα θελήσουν να βγουν απο το παιχνίδι. Αφού ούτως ή άλλως έξω είναι ...

2. Απο μένα, σε μένα, για μένα. Μάλλον εσένα είχε υπόψιν ο Αρκάς όταν έγραψε "να αφήσουμε τους εγωϊσμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας" :p

3. Εγώ επιχειρηματολογώ, εσύ φωνάζεις.

4. Και το άλλο με τον Τοτό, πάλι η diva φοβάται.

Υ.Φ. Ρωτάω και περιμένω να απαντήσει όποιος νομίζει ότι μπορεί να απαντήσει, αφού διαβάσει την ερώτηση. Αλλά απαντάνε και μερικές χωρίς να έχουν διαβάσει την ερώτηση. Κάτι που απο το blog τους, φαίνεται ότι συμβαίνει συχνά :P

diva είπε...

1. όταν δεν μπορείτε..

2. αφού μπορώ

3. δεν θα μπορούσες

4. και να μπορούσες

Υ.Φ. το χιόνι είμαι μωβ, μου λέτε

kakaskimos είπε...

diva

1. Μα το λέει και το nick μου ότι δεν μπορώ. Εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι

2. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου

3. Αν τον δεν θα μπορούσες αναφέρεται στο ότι δεν φωνάζω, σε πληροφορώ ότι δεν με ενδιαφέρει να φωνάζω. Αν πάει στο ειχειρηματολογώ, δεν με ενδιαφέρει να μεταεπιχειρηματολογήσω

4. Ασχετο !!!

Υ.Φ. Ετσι είναι αν έτσι νομίζεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπεις τηλεόραση?? Δεν ξέρεις πόσες μεγάλες στιγμές χάνεις... :) Το χάπι αυτό πρέπει να το ανακαλύψει η Στρουμφίτα. Δεν ξέρω για πόσο θα αντέχει ακόμα να ανακουφίζει ένα ολόκληρο χωριό!

Ανώνυμος είπε...

...ξέρεις τι με απόσπασε από τις διακοπές μου???
μια επιχείρηση παραγωγής-διάθεσης(βιολογικών) καρπουζιών που συνεργάζομαι....ξέρεις γιατί???
σε τρεις μέρες υπερδιπλασιάστηκαν οι παραγγελίες.... δε βλέπω τηλεόραση αλλά το σχετικό νέο για τον συσχετισμό viagra-καρπουζιού έκανε και το γύρο των εφημερίδων και έφτασε και στα αυτιά μου....
πανικός κανονικός.....
βγάλτε τώρα συμπεράσματα...

η απάντηση στο κουίζ θα με απασχολήσει στα διαλλείμματα των επομενων βουτιών μου :)

kakaskimos είπε...

unclescrooge
Μα αυτό θέλει να περάσει το κόμικ. Οτι δεν χρειαζόμαστε σεξ.

kakaskimos είπε...

κασταλία
Αν υπάρχει διάθεση, παρενέρ, και έλλειψη αναστολών, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Δεν θα χρειαζόντουσαν ούτε χάπια ούτε καρπούζια.

Ασε τα quiz και απόλαυσε τις διακοπές σου.

patsiouri είπε...

Η κοινή εσφαλμένη αντίληψη είναι πως ο ένας νομίζει πως ο άλλος κάνει τρελό σεξ και τούμπαλιν!!!
Και καλό σεξ!
Στην πραγματικότητα ο εργένης μπορεί να έχει να γ...σει και ένα χρόνο αλλά και ο παντρεμμένος που μπορεί, ενδέχεται να μην αντέχει ούτε την ανάσα της, πόσο μάλλον το σεξ μαζί της!
Επίσης η κοινή εσφαλμένη αντίληψη γενικότερα είναι πως ο ένας πιστεύει πως ο άλλος είναι ευτυχισμένος, ανεξαρτήτως σεξ. Ο μεν ζηλεύει την οικογενειακή θαλπωρή, ο δε ζηλεύει την ανεξαρτησία απ'αυτή τη θαλπωρή.
Τι κερδίζω???

kakaskimos είπε...

patsiouri
Εκπληκτικό. Σωστή απάντηση και σχεδόν ολόκληρη ανάρτηση, αναλύοντάς την.
Αν και δεν είναι απαραίτητο λάθος το να πιστεύει κάποιος απο τους δύο ότι ο άλλος είναι ευτυχισμένος. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου ο εργένης δεν ενδιαφέρεται για την οικογενειακή θαλπωρή, και ο παντρεμένος δεν θέλει να ξεφύγει απο αυτήν.

Υ.Γ. Μα ούτε ένα σχόλιο για την ανάρτηση?!

Υ.Γ.2. Δεν είχα σκεφτεί έπαθλο. Τι με βάζεις να σκέφτομαι ... Αν δεν το κάψω θα σε ενημερώσω

patsiouri είπε...

Βιαζόμουν και απάντησα μόνο στην ερώτηση, τα σεντόνια είναι βραδυνά, θα επανέλθω!

kakaskimos είπε...

patsiouri
Περιμένω, σκεπτόμενος ;-)

patsiouri είπε...

1:
Δηλαδή αυτό με τα αντικούκου στο στρατό δεν ισχύει????????
Αν ισχύει να καταργηθεί πάραυτα γιατί οι φαντάροι δε διοχετεύουν τη δύναμή τους σε κα΄τι αξιόλογο...

2:
Αυτό δε λε΄γεται διαμαρτυρία, λέγεται "Ναζάκι"!
Για κόψτης το να δεις πότε θα παρακαλάει γονατιστή να την ξαναδεις σαν αντικείμενο του σεξ!

3:
Σωστό. Αλλά θα ανέβουν οι δείκτες ανεργίας. Τι θα τις κάνουν οι υπουργοί μας, θα τις βάλουν κι'αυτές στα stage η θα τρέχουν για μαθήματα esdl στα γεράματα???

Όσο για την εμπορική επιτυχία, ναί!!!
Φυσικά παίζει ρόλο και το σωστό μάρκετινγκ!
Διότι 'αλλο να το αγοράζει ο κόσμος κρυφά και άλλο να πλασαριστεί τόσο lefeστυλίστικα ώστε να γίνει το νέο trend!

( Φάση τύπου: Διακοπές μπακουροπαρέα???? Το χαπάκι σου το πήρες???? Μπράβο!!! Άσε τα λιγούρια να αγχώνονται απελπισμένοι για το άν θα γαμήσουν στο Νησί κι'εσύ απόλαυσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις διακοπές σου!!!)

kakaskimos είπε...

patsiouri

1. Φυσικά και αυτό με το στρατό είναι μύθος (βολεύει και τους καραβανάδες που θεοποιούνται στα μάτια των πιτσιρικάδων). Οι περισσότεροι φαντάροι έχουν τόσο άγχος, που όποια και να τους καθότανε, δύσκολα θα τους έκανε κου-κου.

2. Για να το λες ...

3. Η πορνεία διώκεται. Για να μπορούν να κερδίζουν ΚΑΙ από αυτήν. Πάντως η ανεργία δεν θα αυξηθεί. Σχεδόν όλες είναι εισαγώμενες. Θα σταματήσουμε την εισαγωγή τους, άρα

4. Θα σταματήσει και η εξαγωγή συναλλάγματος. Ποια ιδιωτική παιδεία. Βγάλτε το χάπι να πάρει τα πάνω της η οικονομία!!!

Ωραία ιδέα. Αν βρω τα χρήματα θα σε πάρω για marketing manager

Υ.Γ. Είσαι διακοπές ή Αθήνα?

patsiouri είπε...

Τελευταία μέρα Αθήνα!!!!!

kakaskimos είπε...

patsiouri
Αργησες. Τώρα πως να σου στείλω το έπαθλο? Απο χειμώνα
Αν απαντήσεις και το επόμενο (θα κάνω μια διόρθωση γιατί μπερδεύτηκες) στα στέλνω και τα δύο μαζί.
Καλές διακοπές