Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Με τον δικό μου τρόπο

Μετά απο απουσία λόγω κακής διάθεσης, που ενισχύθηκε και απο ένα ατύχημα με τη μηχανή (για λίγο καιρό εκτός απο kakaskimos ΚΑΙ σακάτης), επέτρεψα για να γράψω εδώ κάτι που δεν μπόρεσα να πω στο άτομο που θα έπρεπε να το πω. Οχι γιατί φοβήθηκα. Είμαι συνηθισμένος να γίνομαι κακός. Αλλά γιατί δεν θα το άκουγε. Γιατί δεν άντεχε να το πιστέψει.

Αλλά όταν παθαίνεις, μερικές φορές μαθαίνεις. Μπορεί και να μάθει τη μετάφραση αυτής της γυναικείας κουβέντας: σε αγαπάω με το δικό μου τρόπο. Βλέπεις το τυρί και ορμάς. Δαγκώνεις και τρέχεις εκεί που σε τραβάει αυτή που έχει βάλει το δόλωμα. Δεν λέω ότι το κάνει συνειδητά. Οχι πάντα. Μερικές φορές μπορεί να είναι μπερδεμένη. Οταν το να είναι μια γυναίκα μπερδεμένη τη βολεύει, αυτό το μπέρδεμα μπορεί να κρατήσει καιρό. Οσο ακριβώς θα την βολεύει ...

Η πραγματικότητα είναι εύκολα αντιληπτή. Εχει βρει το μαλάκα που τον εμπιστεύεται, αλλά δεν την καυλώνει. Εχει αυτόν που μπορεί να του εμπιστευτεί το πορτοφόλι της αλλά όχι την καρδιά της. Και όσο του λέει ότι τον αγαπάει, όχι με τον "συνήθη" τρόπο, αλλά με τον δικό της (να κρατάμε και μια πισινή), θα μπορεί να τον έχει για καβάτζα. Μια καβάτζα που ανάλογα με τις ανάγκες της μπορεί να είναι οικονομική, συναισθηματική, σεξουαλική, ότι έχει ανάγκη ΕΚΕΙΝΗ κάθε φορά. Και φυσικά οι δικές του ανάγκες δεν την ενδιαφέρουν. Αυτός δεν έχει ανάγκη. Ο κόσμος είναι φτιαγμένος στα μέτρα του. Είναι άντρας, λευκός, ενήλικος, άρα έχει όλους τους αρνητικούς πόντους (μεγάλο θέμα για άλλη ανάρτηση).

Δεν του έκανα την ανάλυση, αλλά του είπα τον μονόδρομο που έχει μπροστά του. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά DELETE. Σίγουρα πιο επώδυνο απο τον να πέσει αυτοκίνητο πάνω σου ενώ οδηγείς μηχανή, αρκετό να τον κρατήσει ξάγρυπνο νύχτες και νύχτες κοιτώντας το ταβάνι, αλλά αν κρατήσει τις αποστάσεις, κάποια στιγμή θα του περάσει. Ισως αυτός είναι ο δικός μου τρόπος, αλλά δεν βλέπω τον δικό του να λειτουργεί.

Οτι και να επιλέξεις καλή τύχη.

55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου και πάλι ασχημούλη!....(αν και γώ δε πιστέυω ότι είσαι τόοοοσο άσχημος όσο λές ότι είσαι αλλά τέσπα...απλά δε το πιστέυω..μη με ρωτήσεις γιατί έτσι απλά...κοίτα όσο για το θέμα που λες..για τον...άτυχο φίλο σου;;;εμ, ναί νομίζω πως έχεις δίκιο σε αυτά που του λες στο τέλος...ναί ο καλύτερος τρόπος σε μια τέτοια περίπτωση (που για μένα είναι από τις χειρότερες που μπορεί να τύχουν σε κάποιον)..διότι ενέχουν και πολύ ψυχική φθορά επειδή συωήθως είσαι εσύ στην πιό δύσκολη και αρνητική θέση κι όχι ό άλλος..καθότι ο άλλος είναι ο 'εξυπνάκιας'της υπόθεσης...ε,ναί έχεις δίκιο το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση είναι η οριστική 'διαγραφή'από το...'σκληρό δίσκο'...ή αλλιώς το...ντιλίτ...και γώ αυτό θα κανα αν ήμουν στη θέση του φίλου σου.. αλλά με πολύυυυυ συνοπτικές διαδικασίες..όμως....και σε κάποιες περιπτώσεις (που δε θα θελα να θυμάμαι καθόλου)το χω κάνει...οριστική διαγραφή...ΔΕΝ υπάρχει άλλη καλύτερη λύση...ή κάθεσαι και παίζεις το ρόλο του μλκα μετά συγχωρήσεως ή..τα σβήνεις όλα και πας για άλλα..και καλύτερα ίσως...αυτό..νομίζω δε χρειάζεται και πολύ σκέψη..πολύυυυ λυπήθηκα για το ατύχημά σου...έυχομαι να γίνεις γρήγορα καλά..καλή αννάρωση...και σε αφήσουν όσο πιό σύντομα γίνεται τα όποια προβλήματα δημιούργησε αυτό το ατύχημα...φιλάκια,Αθανασία.

kakaskimos είπε...

αθανασία
Χαίρομαι που συμφωνείς "με το δικό μου τρόπο" :)

Ευχαριστώ και για τις ευχές

Υ.Γ. Που ξέρεις ότι δεν έχεις συμβάλλει κι εσύ στην άποψή μου ότι είμαι kakaskimos? ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ...επειδή είναι κάτι που και γώ το έχω βιώσει αυτό..αλλά αυτό που δε καταλαβαίνω είναι αυτό που γράφεις στο υστερόγραφό σου...για κάντο λίγο πιο 'λιανά'αν θες σε παρακαλώ..γιανα το καταλάβω καλύτερα..για αυτό το λέω...κατάλαβες;;...φιλάκια,Αθανασία.

kakaskimos είπε...

Αθανασία
To Y.Γ. ήταν σαφές. Μπορεί π.χ. να γνωριζόμαστε και να με έχεις απορρίψει. Η δεν έχεις απορρίψει άντρα και λόγω της εμφάνισης?

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε...δεν σε ξέρω γιανα πώ κάτι τέτοιο..και δεν έχουν περάσει τόσοι άντρες από τη ζωή μου..και γώ λίγες εμπειρίες έχω..αλλά άκουσε...ποτέ μα ΠΟΤΕ όμως ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΝΤΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΝΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΥΠΕΡΑΝΩ...ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΤ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕΣ...ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΚ;;;ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;...ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΥΧΝΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΌ..Αθανασία.

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Λες ότι δεν έχεις απορρίψει άντρα για την εμφάνισή του. Μπορεί να το έχεις κάνει και να μην το έχεις καταλάβει. Ελκουμε συνήθως αυτούς που εχουμε αφήσει να καταλάβουν ότι έχουν κάποια πιθανότητα. Αρα ίσως να στέλνεις σωστά και καθαρά τα μηνύματα.

Δεν ξέρω τι αναπηρία έχεις, κι αν θες να το ανακοινώσεις (αν δεν σχολίαζες ανώνυμα πιθανότατα θα ήμουν αδιάκριτος με e-mail), αλλά όπως βλέπεις ακόμα κι έτσι προσελκύεις άντρες. Γιατί στο πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα, η εξωτερική εμφάνιση μετράει πολύ λίγο (και μάλιστα σε σύγκριση με το αντίστοιχο τους άντρες).

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΟΥΛΗ...ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΟΤΈ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ!...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ Ε ΠΙ ΚΟΙ ΝΩ ΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;...ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Δ Ε Ν ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ (ΣΥΓΝΩΜΗ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ...ΝΑΙ,Α ΟΧΙ ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ..ΈΧΩ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΥ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ..ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑ...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ..(ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ)...ΕΙΔΕΣ;;;ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!..ΔΕ ΔΕΙΛΙΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ;;;ΔΕ ΘΑ ΤΑΝ ΑΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;;;...ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΤΣΙ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΧΗΜΟΥΛΗ (ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ)...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΆΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ'ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ ΊΣΩΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;...ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΜΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΙΩΘΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΑΣΧΗΜΑ..ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ..ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΥΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.. ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ...ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ=ΤΕΡΑΣ Η ΑΝΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ.....ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ...ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Το αν οι άλλοι βλέπουν αυτό που εμείς προβάλουμε, είναι και σωστό και λάθος. Δεν προβάλω τίποτα ψεύτικο. Θεωρώ ότι δεν είμαι αρκετά χαζός για να μην μπορώ να προβάλω αυτό που θα ήθελε η γυναίκα που έχω απέναντί μου. Προτιμώ όμως να είμαι ο εαυτός μου. Ξέροντας ότι δεν θα είναι ελκυστικό και θα απορριφθώ. Απο το να έχω μια σχέση όπου η άλλη δεν θα είναι μαζί μου, αλλά με μια περσόνα που θα έχω κατασκευάσει, με χαλάει περισσότερο απο τη μοναξιά.

Ευχομαι να μπορέσεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα και να ζήσεις με πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής. Λιγες μέρες δεν μπορώ να περπατήσω και δυσανασχετώ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΣΧΗΜΟΥΛΗ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ.... (ΚΑΛΟ).. ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΦΟΡΕΣ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ..ΜΙΣΩ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ...)ΕΙΠΑΜΕ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ,ΕΛΠΙΖΩ.ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Καληνύχτα και θα χαρώ να με ξαναεπισκεφθείς

diva είπε...

1. Εκμεταλλεύεστε προσωπικά δεδομένα άλλου
2. Γιατί δεν του τα είπατε όλα αυτά;(κοκοκο?)
3. Η αγάπη και ο έρωτας ειδικότερα Απαιτούν διεκδίκηση και πάθος. Κι η ελπίδα είναι το λαδάκι που καίει τα παραπάνω φυτίλια. (Δεν ξέρετε από αυτά;)
4. Έξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια λέει κανείς.

Υ.Φ. Σας χρειάζεται επειγόντως ο dr.looooooooooooooooove:-ρ
[Απορώ τι κάνουν οι γυναίκες που σας επισκέπτονται...]

kakaskimos είπε...

diva
1. Ναι.
2. Φαίνεται ότι δεν διαβάζεις την ανάρτηση. Γράφω το γιατί.
3. Που να ξέρω εγώ απο αυτά? Ενας kakaskimos είμαι
4. Αφού δεν το κατάλαβες, ας το κάνω λιανά. Το έχω κάνει ήδη σε παρόμοια περίπτωση

Υ.Φ. Μην μπερδεύεις τους δικτυακούς έρωτες (δηλαδή το να σου αρέσουν τα γραπτά κάποιου) με το να σου αρέσει και ο ίδιος. Δεν σου έχει τύχει να είσαι ερωτευμένη με τα γραπτά κάποιου, αλλά να σε χαλάσει απίστευτα η εμφάνισή του?

Ανώνυμος είπε...

και αν ερωτευτείς τα γραφόμενα/λεγόμενα κάποιου και αγνοείς την εμφάνισή του????

δε μας τα λέτε καλά ή έστω δε μας τα λέτε όλα αγαπητέ κακ ...

το μόνο που μας κάνει να σας συγχωρέσουμε είναι το γεγονός ότι είστε πληγωμένος.... ευχόμαστε μόνο σωματικά... καλή ανάρρωση.

kakaskimos είπε...

κασταλία
Ορισμένα πράγματα είναι α-φύσικα. Αλλά κι έτσι να είναι, γιατί θα έπρεπε να μην ενδιαφέρεται κάποιος για το "πως" τον έχουν ερωτευθεί?

Ευχαριστώ για τις ευχές

Ανώνυμος είπε...

δε βρίσκω συνειρμό στην ερώτηση με την απάντηση... λυπάμαι αλλά η διανοητική μου δυνατότητα ειναι μάλλον περιορισμένη....
και πάντα είχα την εντύπωση ότι είχα μεγάλη φαντασία.... να που με διαψεύδετε....

για τις ευχές παρακαλώ, τις ενισχύω με μια πολύ γλυκιά καλημέρα:)

diva είπε...

Η απάντηση σου τόσο σε μένα όσο και στην Κασταλία, ένα μου θυμίζει:
"Σε κάποιον χάριζαν γάϊδαρο κι εκείνος τον κοίταζε στα δόντια..."

Υ.Φ. Καλύτερα να ερωτευτώ τα γραπτά κάποιου και να απογοητευτώ από το..φιζικ
παρά να ερωτευτώ την ..γράμμωση και να μου στέλνει sms "μου λιποις μορω - σε σκέφτομαι πολύ- θέλω να σου υποταχτώ"

άιντε
συγκεντρώσου
ο έρωτας είναι έρωτας
και σιγά μην εξηγούμε κάθε φορά γιατί και πως
το θέμα είναι:
αντέχεις ή..κοκοκο?

kakaskimos είπε...

κασταλία
Σε μια επικοινωνία φταίνε και οι δύο για την μη κατανόηση έστω και του ενός.

Ευχαριστώ για τις ενισχυμένες ευχές :)

kakaskimos είπε...

diva
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαι αρκετά γάιδαρος για να συμπεριφερθώ σε έναν άνθρωπο σα να ήταν γάιδαρος.

Υ.Φ. Καλύτερο και χειρότερο δεν υπάρχει. Οταν υπάρχει σε ένα απο τα δύο απογοήτευση, είναι απο-γοήτευση.
Αντέχω (ή έτσι πιστεύω) και θα παρασυρθώ σε αυτά που επιθυμώ

Ανώνυμος είπε...

Καλώς επέστρεψες, λοιπόν, ελπίζω με καλή υγεία και ανεβασμένη διάθεση. Μπερδεμένη γυναίκα=το καλύτερο βόλεμα. Μπορεί να μείνει σε αυτή την κατάσταση για καιρό και να είναι χαρούμενη με την επιλογή της. Μέγα μπέρδεμα, λοιπόν, και για τους δύο. Ή την ξεμπερδεύεις ή ξεμπερδεύεις μαζί της!

kakaskimos είπε...

unclescrooge
Οταν ο/η άλλος/η είναι βολεμένος/η δεν μπορείς να τον/ην ξεμπερδέψεις. Αρα ξεμπερδεύεις μαζί του/ης

Θα σου έλεγα καλό φθινόπωρο, αλλά έχει αρκετό καλοκαίρι ακόμα

Ανώνυμος είπε...

γιατί εξακολουθώ να έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει συνοχή μεταξύ ποστ-σχολίων???

επίσης αφού δηλώνετε ότι δεν θέλετε να πείσετε ότι είστε κακός-γάιδαρος-χαζός κ.λ.π. χαρακτηρισμούς από τα γραφόμενά σας, γιατί τόσο μένος πια???

και μάλιστα για υπόθεση που ακόμα και αν αφορά φίλο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ???

μήπως αντί να ξεμπερδεύετε (με) τους άλλους, καιρός είναι να βρείτε την άκρη από το δικό σας κουβαράκι???

μη μου κρατάτε κακία, δεν ξέρω άλλωστε τον τρόπο να δείχνω κακιά, μια απλή νύμφη είμαι...

ακόμα πιο γλυκές ευχές για καλό απόγευμα:)

kakaskimos είπε...

κασταλία
Ολα είναι σχετικά (ποιος Αϊνστάιν τώρα. Τον έφαγα ...).

Θα έπρεπε να ενδιαφερόμαστε για τους φίλους μας, μόνο όταν δεν έχουμε δικά μας θέματα? Τότε δεν θα υπήρχαν ούτε δυο φίλοι σε όλο τον κόσμο.

Δεν ξεμπέρδεψα κανέναν. Είπα τον δικό μου τρόπο. Που έχω χρόνια να τον εφαρμόσω, αφού δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη περίπτωση.

Ευχαριτώ για τις ευχές, αλλά αν γλυκαίνουν συνέχεια θα πάθω κανένα ζάχαρο :P
Ευχαριστώ :)

Leviathan είπε...

kalispera!perastika euxomai, opos kai na li8ei i parexigisi(tin opoia de polikatalava)...kalo apogeuma

kakaskimos είπε...

Leviathan
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση
Καλώς ήρθες

diva είπε...

kastalia
[Πες τα χρυσόστομη!!!]

kakaskimos είπε...

diva
Αφού συμφωνείς με την κασταλία, θεωρώ ότι έχω απαντήσει και σε σένα :p

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!!!
καλή μου Diva τι χαρά!!! και πάνω που νόμιζα ότι είχα πρόβλημα κατανόησης γραφόμενων...

Levi μου και σύ εδώ?!?!!?

οπ! σόρι σε ξένο μπλογκ βρίσκομαι...

καλημέρα αγαπητέ μου κακ, θα περιορίσω τις γλύκες το υπόσχομαι ... όχι να γλυτώσετε από το ατύχημα και να την πατήσετε από ύπουλες ασθένειες..

(αν και μεταξύ μας : κινδυνεύετε????
και γω που νόμιζα ότι ένα αγγιγματάκι με την γλωσσίτσα σας είναι αρκετό να εξουδετερώσει κάθε γλυκαντική ουσία...)

καλή (σκέτη με ολίγη) εβδομάδα:)

kakaskimos είπε...

κασταλία
Καλή βδομάδα κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :p

Ανώνυμος είπε...

η ευχαρίστηση όλη δική μου... πάντα στη διάθεσή σας ;)

καλημέρα:)!!!!!!!!!!!!

patsiouri είπε...

"Η πραγματικότητα είναι εύκολα αντιληπτή. Εχει βρει το μαλάκα που τον εμπιστεύεται, αλλά δεν την καυλώνει. "

Όταν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (σε κάππιον από τους δύο), τότε τι γίνεται??????????????

Περαστικούλια......

ZouZouna είπε...

Ηρθα να πω περαστικά γιατί "άκουσα" για τον "σακάτη". Προσωρινό νάναι και να περάσει γρήγορα.
Οσο για το κακάσχημος, ο καθ' ένας το τοποθετεί κάπου, το θέμα όμορφος/η και άσχημος/η, οπότε υπάρχουν όρια που "πηγαινοέρχονται"....
Κι όσο για την αγάπη... ε, θέλει τρόπο....

kakaskimos είπε...

patsiouri
Το αντίθετο είναι (?) εύκολο. Αν το αντέχει και ο/η άλλος/η γίνονται friends with benefits ;-)

Ευχαριστώ για τις ευχές

kakaskimos είπε...

Γλυκο-Κερασο-Ζouzouna
Η αγάπη θέλει τρόπο, φτάνει να υπάρχει. Οταν γίνεται η σημείωση "με το δικό μου τρόπο", σημαίνει πως δεν υπάρχει αγάπη.

Το kakaskimos είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Μου λένε ότι ο Μπαμπινιώτης θέλει φωτογραφία μου για το λεξικό του ...

Ευχαριστώ για τις ευχές

σορολόπ είπε...

Εύχομαι σύντομα περαστικά και ελπίζω να έχεις καλή φροντίδα.

Να προσέχεις.

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Μακάρι να είχα φροντίδα, αλλά ...

Ευχαριστώ για τις ευχές :)

σορολόπ είπε...

Το σκέφθηκα ότι δεν..

..θέλω να πιστεύω ότι αν χρειάζεσαι κάτι και δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς, θα μας το πεις..

diva είπε...

σορολόπ;
Υπάρχουν δυναμικές γυναίκες
Ευαίσθητες γυναίκες
..
αλλά όχι ανόητες
Ποια θα ήταν τόσο αυτοκαταστροφική ώστε να περιποιηθεί στον honey boney kakaskimo?

Αφού δε θέλει ο άνθρωπος
(εκτός αν θέλει..αλλά κι αυτός..μόνο με τον δικό του τρόπο)

Άντε να πω κι εγώ περαστικά

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Ευτυχώς ακόμα αυτοεξυπηρετούμαι ...

Ακόμα κι έτσι, ευχαριστώ

kakaskimos είπε...

diva
Πάντα με τον καλό το λόγο.

Γιατί ανόητη μια γυναίκα που θα ήθελε να με περιποιηθεί? Μάλλον χωρίς γούστο ή απογοητευμένη πλήρως απο τους άντρες, οπότε έτοιμη να συμβιβαστεί με τον πιο άσχημο!!!

Δυστυχώς κι εγώ θέλω περιποίηση ...

Ευχαριστώ για τις ευχές.

diva είπε...

Αλήθεια..
είσαι άσχημος εκ γενετής ή εκ κατασκευής;
Για να ξέρουμε δηλαδή τι θα γίνει με την ράτσα που λέει και ο Ζίκος
(απορώ με τόση ξινίλα πώς έρχονται ακόμα γυναίκες εδώ!)

Υ.Φ. Είναι γνωστό τοις πάσι πως είμαι γλυκομίλητος άνθρωπος

kakaskimos είπε...

diva
Είναι συνδιασμός. Δεν αρκεί το ταλέντο. Πρέπει και να το δουλέψεις.

Υ.Φ. Μέλι στάζει η γλώασα σου. Πρόσεχε μη τη δαγκώσεις και σε χάσουμε :p

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ασχημούλη!...έυχομαι να είσαι καλύτερα τώρα..μου φαίνεται εγώ μπορώ να σε καταλάβω καλύτερα επειδή πρόσφατα παρουσίασα και εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και μεινα μιά βδομάδα στο κρεββάτι.. και ακόμη ΔΕΝ έχω γίνει καλά..ακόμη κινούμαι με το καροτσάκι μου...και ποιός ξέρει για πόσο ακόμη...ναί καταλαβαίνω είναι δύσκολο..και όταν δεν έχεις και κάποιον να σε βοηθά είναι ακόμη πιό δύσκολο..έυχομαι να σε αφήσει γρήγορα το όποιο πρόβλημα υπάρχει τώρα..και να επιστρέψουν όλα στον αρχικό τους ρυθμό...φιλάκια,Αθανασία.

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Είμαι αρκετά καλύτερα. Ο πόνος έχει υποχωρήσει και μένει μόνο να επανέλθει (?) το βάδισμα στην προηγούμενη κατάσταση.
Ευχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα το πρόβλημα στο πόδι
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα (μέτρια?)
:)

kakaskimos είπε...

κασταλία
Καλημέρα (όπως την θες)

diva είπε...

Μην τον κανακεύετε μωρέ!!!
Ποιος ξέρει τι εμμονές του θα ποστάρει!!!!

Υ.Φ. Τι κουσούρι έχεις πάλι στο βάδισμα; Ένα ένα μας τα βγάζεις Κουάσι (από το κουασιμόνδος- χαϊδευτικό)

kakaskimos είπε...

diva
Εγώ εμμονές? ΠΟΤΕ :p

Υ.Φ. Προσωρινό είναι το κουσούρι (ελπίζω).

diva είπε...

"προσωρινό" και "κουσούρι" είναι ο μόνος συνδυασμός αυτών των keyword που δεν οδηγεί στο μπλογκ σου:-ρ

kakaskimos είπε...

diva
Δεν μπορώ να σας εκθρονίσω ...

diva είπε...

kakaskimos
..δώρο από την diVa..η 50-άρα:-)
Υγεία βέβαια και εις ανώτερα (με τον δικό σου τρόπο)

[δεν παίζονται τα δικά μου keywords σου λέω!]

kakaskimos είπε...

diva
Η 50άρα ισούται με δύο εικοσιπεντάρες?

Ευχαριστώ (και στο εις ανώτερα πάντα παίζει ο τρόπος του καθενός. Αν είναι να μην περνάς καλά, τι να τα κάνεις τα ανώτερα?)

Υ.Φ. Είναι τόσο καλά που αν θυμάμαι καλά, έχεις γράψει και post με το θέμα αυτό

geokalp είπε...

πολλά περαστικά!
και γρήγορα σιδερένιος!

οδηγώ κι εγώ μηχανή...

kakaskimos είπε...

geokalp
Ευχαριστώ για τις ευχές

patsiouri είπε...

friends with benefits ...ε όχι δα, καλύτερα να μην εμπιστεύεσαι το γκόμενο παρά τους φίλους!

Είσαι καλύτερα?

kakaskimos είπε...

patsiouri
Αλλο ο γκόμενος άλλο ο friend with benefits. Αλλου είδους εμπιστοσύνη χρειάζεσαι για την κάθε περίπτωση.

Υ.Γ. Καλύτερα είμαι, και το κατάλαβαν και με έχωσαν στη δουλειά :(
Γι'αυτό και η καθυστέρηση του μετριασμού των σχολίων