Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Οι κοκκινοσκουφίτσες

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν δύο μικρές κοκκινοσκουφίτσες που πήγαιναν να δουν τη γιαγιά τους στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Οπως περνούσαν μέσα απο το δάσος των Εξαρχείων, 25 κακοί λύκοι πετάχτηκαν μπροστά τους.
Οι μικρές και αθώες κοκκινοσκουφίτσες, δείχνοντας το γνωστό σθένος που δειχνει ΠΑΝΤΑ η ελληνική αστυνομίαάρχισαν να τους κυνηγάνε. Οταν ένας μικρός λύκος έβγαλε ένα επικίνδυνο όπλο, που έμοιαζε με ζώο (σαν ποντίκι τους φάνηκε), ο ένας εξ αυτών, αντιδρώντας όπως του είχαν μάθει στην εκπαίδευση, έβγαλε το πιστόλι του και τον πυροβόλησε.

Αυτή κύριε πρόεδρε είναι η αλήθεια, κι όχι τα ψέμματα που λένε οι αυτόπτες μάρτυρες.Και περιμένουμε απο τον αρχηγό της ζούγκλας να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις περιπολίες μας ανενόχλητοι, κι αν πυροβολήσουμε και κανένα λύκο, να μην μας τρέχουν στον εισαγγελέα να απολογούμαστε.

6 σχόλια:

koulpa είπε...

έτσι έτσι.. και χειρότερα..:):)
εν τουτοις.. καλή χρονιά και χρόνια πολλά:):)

kakaskimos είπε...

Καλή χρονιά κι ότι ποθείς να το πάθεις ;-)

gatti είπε...

Χρόνια Πολλά!
Καλές γιορτές να περάσεις μαζί μ΄ αυτούς που αγαπάς!

molemou είπε...

KALES GIORTES NA EXEIS OMORFE

kakaskimos είπε...

gatti
Χρόνια πολλά gatti.
Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή μου, αλλά είμαι εκτός Ελλάδος και δεν είχα πρόσβαση σε ελληνικό πληκτρολόγιο.

kakaskimos είπε...

molemou
Καλά να περάσεις κι εσύ molemou και καλώς ήρθες στο φτωχικό μου.
Για την καθυστερημένη απάντηση φταίει το ότι δεν είχα πρόσβαση σε ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν ήθελα να απαντήσω σε greekglish