Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Πατεντέρης

Νέα πατέντα ανακοινώθηκε απο τηλεοράσεως απο τον κο Πατεντέρη:

Η ελληνική αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της όταν άφησε 50 τσογλάνια να σπάνε αμάξια και βιτρίνες στο κωλονάκι, και πρέπει να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο, ώστε η αστυνομία να μπορεί να συλαμβάνει τους ταραξίες.
Δηλαδή αν δεν υπάρχει άσυλο η αστυνομία θα ξεκινήσει να κάνει τη δουλειά της σωστά.

Μάλλον ο Πατεντέρης, γνωστός για τα διδακτορικά του στην ψυχολογία κατάλαβε ότι το πρόβλημα της αστυνομίας είναι ψυχολογικό και κατάλαβε και τον λόγο της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης των οργάνων της τάξης και της διοίκησής της. Ψυχανάλυση από τον καναπέ. Αντε απο το στούνιο.

Ευγε Πατεντέρη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλέ μου ασχημούλι!..αα,καλά από αναλύσεις επί του θέματος,πήξαμε πιά..αναλύσεις,αναλύσεις,αναλύσεις!ήθελα να ξερα δε βαρέθηκαν πια να το αναλύουν τόοοσο πολύ;;..έλεος πιά...καλά όσο για τον κύριο Πρετεντέρη τον οποίο αντιπαθώ αφάνταστα..ας μην εκφράσω τη γνώμη μου καλύτερα...αυτός δε ξέρει γενικά που παν τα τέσσερα..και βγήκε τώρα να δώσει λύση και για το θέμα των αναρχικών;;ε,άμα πιά.. ε,άμα πιά...τσίαο ασχημούλι!και φιλάκια νυχτερινάααααααα!.....

kakaskimos είπε...

Καλημέρα Αθανασία

koulpa είπε...

χαχα ο συγκεκριμένος ξέρει τη ψυχολογία οτυ τραμπουκου.. έχει συληφθεί από φακό να ασημωνεί και να πετά αντικήμενα στο γύπεδο.. δε φορούσε κουκούλα.. οπότε δεν ήταν ιδιαζόντως απεχθές το κακούργημα..:):)
την καληνύχτα μου:):)

kakaskimos είπε...

koulpa
Δυστυχώς ασχημονεί χειρότερα απο τηλεοράσεως.
Καληνύχτα

patsiouri είπε...

H Σέχτα είπε ότι ο επόμενος θα είναι δημοσιογράφος....

kakaskimos είπε...

Η Σέχτα πρέπει να αντιμεταθέσει τα δύο πρώτα σύμφωνά της