Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωϊνό ξύπνημα, ώρα για ύπνο

4 το πρωϊ. Ενας επαναλαμβανόμενος ήχος διακόπτει τον ύπνο μου. Ξυπνάω και καταλαβαίνω ότι είναι αναστεναγμοί. Οι διπλανοί φοιτητές διασκεδάζουν. Θυμάμαι ότι κάποια πράγματα δεν θα τα ζήσω, και αποφασίζω ότι το μόνο που μπορω να κάνω είναι να προσπαθήσω να ξανακοιμηθω.

Update: Δευτέρα: Ευτυχώς τα παιδιά κάπου πήγαν για σ/κ κι έτσι κοιμήθηκα χωρίς διακοπες

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλημέρα ασχημούλι...μα...τι περίεργα πόστ είναι αυτά τελευταία;;;...αλλά κοίτα..πάντα υπάρχει περιθώριο γιανά ζήσεις κάτι ή οτιδήποτε...δεν ξέρεις μπορεί να σου έρθει,από το πουθενά αυτό το..'κάτι'...και σε εσένα..κανένας δε χάνεται σ αυτή τη ζωή...και ποτέ....για όλους υπάρχει ελπίδα....μα για όλους όμως....έεεελα ανέβα λίγο,!!!!!!! πολύ πεσμένο σε βλέπω τελευταια ασχημούλι και δε μ αρέσει...καθόλου όμως........φιλάκια....

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Καλημέρα
Αν σου έλεγε ένας 40αρης ότι θέλεις να γίνει παγκόσμιος ρεκορντμαν στα 100, κερδίζοντας τον Μπολτ, θα του έλεγες ότι υπάρχει ελπίδα? Ορισμένα πράγματα έχουν το χρόνο τους.
Δεν είμαι πεσμένος. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με τα δεδομένα.
Φιλάκια

σορολόπ είπε...

Αθανασία

..μην ανησυχείς καλή μου.. μια χαρά είναι.. άμα στέλνει και φιλάκια.. μιλάμε για τσακίρ κέφι :)))

...όσο για το 'κάτι' που μπορεί να του έρθει από το πουθενά.. αυτός παιδί μου είναι ικανός να του ζητήσει και τα ρέστα!! ..γιατί, πώς, μήπως κοκ. :)))

kale mou asxhmouli

..εάν εννοείς ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσεις τους διπλανούς, στις 4 τα ξημερώματα με τους αναστεναγμούς σου... ε δεν είναι και προς θάνατον :P

..όσο για τα "δεδομένα".. αντί να προσπαθείς να συμφιλιωθείς με τα "κακώς κείμενα"... να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για τις ευκαιρίες που πιθανόν σου παρουσιάζονται... κι εσύ το'χεις ρίξει στη "συμφιλίωση" ;)

kakaskimos είπε...

σορολοπ
Για να το κάνω πενηνταράκια, εννοώ ότι δεν θα ξυπνήσω εγώ στις 4 με γυναίκα δίπλα μου που να με επιθυμεί.

Τα μάτια μου τα έχω ανοιχτά, αλλά δυστυχώς τα έχουν και οι γυναίκες ...