Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Μέγαρο δημοσίων υπαλλήλων, συνταξιούχων, φίλων της μουσικής, και φίλοι των ανθρώπων του Μεγάρου

Ωρα εκδήλωσης 7μμ. Θέμα τελικά αδιάφορο.

Κάρτες εισόδου (ή όπως αλλιώς τις λένε) δωρεάν, αλλά για να τα πάρεις έπρεπε να πας νωρίτερα, την ίδια μέρα, για να τις παραλάβεις. Αρα αν είσαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα την έκατσες. Στις 6:45 δεν υπήρχε ΟΥΤΕ εισητήριο, όχι για την αίθουσα της παράστασης αλλά, για ένα χώρο που θα έβλεπες την παράσταση σε απευθείας μετάδοση απο μεγάλη οθόνη.

Επίσης, ένας κομψός κύριος, κουστουμαρισμένος (είχε ζεσταθεί και είχε βγάλει στο σακάκι), είχε το μαγικό φακελάκι. Οι γνωστοί και φίλοι του μπορούσαν να προμηθευτούν το "μαγικό χαρτάκι".

Αρα έχεις πιθανότητα να παρακολουθήσεις εκδήλωση αν μιλάει κανένας μαθηματικός, που εκτός απο κανένα μετάλιο έχει και το χάρισμα να σε κάνει να κοιμάσαι στο 10λεπτο. Ελεγα ότι αν μου ξανασυνέβαινε θα έφευγα. Τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω.

Τα κατάφεραν. Εφτιαξαν ένα μέγαρο που λειτουργεί όπως η ελληνική κοινωνία.
Να το χαίρονται.

4 σχόλια:

σορολόπ είπε...

...μα η οργάνωση κάθε εκδήλωσης εξαρτάται από την εταιρεία που "φέρνει" την εκδήλωση.. που δεν είναι η ίδια κάθε φορά.. δεν νομίζω ότι φταίει το Μέγαρο (ως οργανισμός)

...εδώ πήγα σήμερα στο ΚΕΠ στη γειτονιά μου για να βγάλω Κάρτα Πολιτισμού και μου είπαν ότι πρέπει να είμαι αναξιοπαθούντας εν ολίγοις για να τη δικαιούμαι... πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΚΑΠΗ, ανάπηροι κτλ.

...δηλ. είναι τόσο δύσκολο να την βγάλουν σε όποιον θέλει πραγματικά να τη χρησιμοποιήσει και όχι σε όποιον θα τη χρησιμοποιήσει επειδή του τη δώσανε τζάμπα??!

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Η οργάνωση πρέπει να ήταν του ίδιου του μεγάρου. Και την ίδια διαδικασία την έχω ξαναδεί πάλι σε εκδήλωση του ίδιου του μεγάρου. Αλλά τότε μίλαγε μαθηματικός, οπότε η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια.

Οσο για την κάρτα πολιτισμού τι περίμενες? Να την δώσουν σε μας που πληρώνουμε? Βλάκες είναι? Τη δίνουν σε κάποιους που δεν θα πήγαιναν, και με τον τρόπο αυτό θα βρουν να τους τα πάρουν από αλλού.

σορολόπ είπε...

...επίσης, εσύ που έχεις τα μέσα (και τα έξω) στο Μέγαρο, μήπως μπορείς να μου βρεις εισιτήριο για μια συναυλία γιατί έχουν εξαντληθεί?!?! (..έτσι λένε τουλάχιστον..)

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Τα μέσα δεν τα έχω. Καμμιά φορά ξέρω τον κουλουρτζή απο τους έξω. Αλλά δεν το κόβω να σου βρίσκει εισητήρια που έχουν εξαντληθεί.