Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Χωρίς σάλιο

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε ο Λοβέρδος όταν έλεγε ότι δεν υπάρχει σάλιο. Οτι το ΠΑΣΟΚ θα μας γαμήσει χωρίς σάλιο.

6 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου βρέ ασχημούλιιιιι!αργείς να εμφανιστείς αλλά,κάνεις κάτι επανεμφανίσεις όμως θριαμβευτικές θα λεγα!χααααααααααααααχαααααααααχα! αχαααααααααχαααααααααααααχαααααα! ωραίο το μικρό κειμενάκι,σου...μας έχουν ήδη μαμήσει,χωρίς σάλιο καλέ μου ασχημούλι...φιλάκια...

kakaskimos είπε...

Αθανασία
Γεια σου Αθανασία. Με αναγκάζουν να εμφανίζομαι

σορολόπ είπε...

...ευτυχώς,καλέ μου ασχημούλι.. γιατί εγώ αν δεν πάρω τη δόση μου σε μπινελίκια μία φορά το μήνα (για παραπάνω δεν αντέχω), με χτυπάει η στέρηση.. χαχαα

...δεν ξέρω, πώς το "διαβάζεις" όλο αυτό που γίνεται, εμένα πάντως μου εμπνέει αισιοδοξία.. επιτέλους, θα εμπεδώσουμε ποιοι είμαστε και ποια η θέση μας... είμαστε δούλοι και η θέση μας είναι στα υπόγεια και όχι στα ρετιρέ.. οκ, θα καούν και μερικά χλωρά μαζί με τα ξερά, αλλά εγώ τουλάχιστον προτίθεμαι να "θυσιαστώ" για την πατρίδα μου :Ρ

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Κι εσύ πίστεψες ότι πρέπει να ζούμε στα υπόγεια? Κάνουν καλή δουλειά. Εκτός απο τα υπόγεια και τα ρετιρέ υπάρχουν τόσοι άλλοι όροφοι. Πρέπει ή πάνω πάνω ή κάτω κάτω? Δεν μπορούμε να είμαστε ισορροπημένοι?

σορολόπ είπε...

Ααα... δεν με κατάλαβες καλέ μου ασχημούλι.. :)

...εγώ δεν λέω ότι πρέπει να ζούμε στα "υπόγεια", επειδή εκεί μας καταδικάζουν τα χρέη μας κι έτσι μας θέλουν οι ημέτεροι και οι δανειστές μας, αλλά επειδή η Ηθική μας εκεί μας έχει καταντήσει..

...όταν θα μεγαλώσουμε ανθρώπους με άλλες αξίες (όσοι κάνουμε παιδιά δηλαδή, κι από ότι βλέπω παιδιά κάνουν κυρίως οι πιο ακατάλληλοι, οι άλλοι όσοι έχουν και μια υποψία υπευθυνότητας σου λένε άσε καλύτερα...)

...τότε ίσως να δούμε μια άσπρη μέρα ως έθνος, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι φταίει ο σπόρος και όχι το φυτό.. ότι σπείρεις θα θερίσεις δεν λένε?!?! ε εμείς θερίζουμε σαπίλα, αφού σάπιος ήταν και ο σπόρος.. και οι πολιτικοί μας είναι ακριβώς αυτοί που μας αξίζουν, κι ας μην χαϊδευόμαστε μεταξύ μας ότι είμαστε θύματα, αφού κι εμείς καθημερινά γινόμαστε θύτες όσο μας παίρνει βέβαια..

..άσε σου λέω, παλιοκατάσταση :P

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Αν κάποιος ισχυρός (σε χρήμα και εξουσία) διαφθείρει κάποιον ανίσχυρο (φτωχό και αδύναμο), φταίει ο ανίσχυρος που διεφθάρη και δεν φταίει αυτός που τον διέφθηρε??!!
Φταίνε και οι δυο πλευρές, αλλά θεωρώ ότι περισσότερο φταίει αυτός που είχε τη δύναμη. Και επειδή κι ίδιος το βλέπει, και φοβάται βίαιες αντιδράσεις (βλέπε πτώση Τσαουσέσκου, Αργεντινή κ.α.) φέρνουν τον μπαμπούλα που λέγεται Δ.Ν.Τ.