Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Μαλάκα Ψαριανέ

και μαλάκα kakaskime που τον ψήφισες την προηγούμενη βδομάδα.
Ναι ρε μαλάκα Ψαριανέ, σε ψήφισα και δεν ψήφισα τον Καμίνη, που τόσο τον αγαπάς. Κι αν μου το είχες πει δεν θα σε ψήφιζα. Ισως να έκανα κάτι που δεν ήθελα να κάνω με τίποτα. Να ψηφίσω ΚΚΕ. Γιατί ακόμα και να έχεις δικαίωμα να κρίνεις το αν κάνω καλά που δεν ψηφίζω τον Καμίνη, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσθέτεις την ψήφο μου σε όποιον δεν ψήφισε τον Καμίνη.
Κι αν ήθελες να στηρίξεις τον Σγουρό γιατί δεν το είπες πριν την πρώτη Κυριακή? ε ΜΑΛΑΚΑ? γιατί? Με αυτή τη λογική καλά έκανε το ΠΑΣΟΚ που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον προϋπολογισμό για του χρόνου, για να πάρει ψήφους. Η συμφωνείς ότι έκανε καλά?

Αντε με τους άλλους μαζί, στο μπουρδέλο τη Βουλή, για να καείς μαζί τους.

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου βρέ νευριασμένε ασχημούλη μας..ε,έτσι είναι καλέ μου,δε το ξέρεις όολα μόνοι,τους τα κάνουν αυτοί σε λίγο,όπως το πάνε ΔΕ θα χρειάζονται κάν τη φήφο μας...θα φηφίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους...γιατί μήπως μας έχουνε ρωτήσει και ποτέ,για τίποτε εμάς τους έλληνες πολίτες?έχουνε ζητήσει και ποτέ,τη γνώμη μας για τίποτε? ΟΧΙ!!ε,έτσι έκαναν,έτσι κάνουν και έτσι,θα κάνουν πάντα το 'Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει' το ξέρεις?ε,αυτό κάνουν αυτοί..καλημέρες,φιλάκια....

kakaskimos είπε...

Αθανασία, ΗΔΗ δεν χρειάζονται την ψήφο μας. Τους ψηφίζουν το κομματόσκυλά τους. Ενα 17% το έχουν (τόσο πήρε ο πολύς κύριος Καμμένος, συγνώμη Καμίνης ήθελα να πω)

Ανώνυμος είπε...

ευχές.... χρονια καλα..... χαμογελο
....αγκαλια....

σορολόπ είπε...

Δώσεεεεε... ή μάλλον χώσεεεε :))

Όλα καλά ελπίζω, other than that...