Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Ατιτλο

Είχα την πρώτη ερώτηση πριν καν ποστάρω. Σχετικά με το "Λίγα ή Πολλά" που αναγράφεται στο προφιλ μου. Το έγραψα αναρωτώμενος: να γράψω λίγα λόγια για μένα ή πολλά? Επειδή όμως πιστεύω ότι αυτοκαθοριζόμαστε μέσω των πράξεών μας, και όχι μέσω των λόγων μας, προτίμησα να γράψω την απορία μου, μπροστά στο κενό χαρτί. (ουπς. έδειξα την ηλικία μου, ναι γενήθηκα πριν υπάρξουν οθόνες υπολογιστών, τουλάχιστον ευρείας κατανάλωσης)

Δεν έχω χρόνο και διάθεση για να γράψω. Χρόνος μάλλον θα βρεθεί. Αλλά διάθεση? Και μάλιστα διάθεση όταν θα έχω και χρόνο?

Και για να σας μείνει κάτι απο το post (λες και θα το διαβάσει κάποιος), μια ατάκα του Τζιμάκου: "ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, γι'αυτό και πληρώνουμε ακριβό ενοίκιο".

4 σχόλια:

σορολόπ είπε...

...εγώ πάλι έχω τη δεύτερη ερώτηση... που χάθηκε αυτό το "παιδί" με τις ωραίες απόψεις?! χαχαχα.. και δεν εννοώ μόνο από το προσωπικό μου blog (αλλίμονο χαχαα).. κι έτσι σήμερα αποφάσισα να σας αναζητήσω στη blogόσφαιρα και ορίστε μια ωραία έκπληξη.. έχω και την ευχαρίστηση να σας πάρω την παρθενιά στα σχόλια :)))) και ξέρετε είμαι και γούρικη, μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι... για να μην ξαναπείτε "..λες και θα το διαβάσει κάποιος.." αρκεί εσείς να βρείτε το σωστό συνδυασμό χρόνου και διάθεσης για να εκτεθείτε...

..και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ωραία έκθεση και θα σας ευχηθώ ένα ωραίο ΣΚ!

kakaskimos είπε...

Δυστυχώς πρέπει και να δουλεύω που και που για να βγάζω τα προς το ζειν. Κι επειδή είχα ρεμπελέψει πολύ φέτος, έπεσα με τα μούτρα.
Αλλά κι εσύ εχεις χαθεί. Πολύ καιρό να ποστάρεις.
Καλό σ/κ.

σορολόπ είπε...

Δυστυχώς έχουμε το ίδιο "πρόβλημα".. κι εγώ πρέπει να δουλεύω που και που για τα προς το ζειν.. έτσι μετά από παρατεταμένη περίοδο τεμπελιάς πήρα μια μεγάλη δουλειά που μου χάλασε τους βιορυθμούς μου :)) τσάκισα η γυναίκα... τώρα ξεκουράζομαι και θα επανέρθω δημήτρια :)

μια αντανάκλαση είπε...

Θα σου πω κάτι που μου είπε εμένα ένας φίλος, όταν αποφάσισα να αρχίσω να γράφω αλλά είπα ότι περιμένω να βρω χρόνο για να καθίσω να το κάνω:

"Τα καλύτερα πράγματα δεν γράφονται όταν έχεις χρόνο αλλά ακριβώς όταν ΔΕΝ έχεις".

Νομίζω ότι είχε δίκιο.

Με την ίδια λογική, "λίγα και καλά" φτάνουν για μια καλή αρχή. Τα πολλά κράτα τα για το ταξίδι...