Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Γιαλαντζί ακάλυπτος

Ο Ζαχαρόπουλος γαμούσε όπως ο Ακάλυπτος στο "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή". Με ακάλυπτες επιταγές. Που αντί για ποσό έγραφαν "διορισμός". Μόνο που ο original ακάλυπτος είχε τα αρχίδια να μην πηδάει απο τα μπαλκόνια, όταν του σφράγιζαν τις επιταγές. Ο Ζαχαρόπουλος είναι ένας γιαλαντζί ακάλυπτος.

Η κυρία δεν άντεξε. Αντί να τον κοροϊδέψει, την κορόιδεψε. Θέλησε να τον κοροϊδέψει, πουλώντας του έρωτα. Για να πάρει την επιταγή που έγραφε "διορισμός" δεν αρκούσε το σεξ. Επρεπε να προσποιηθεί έρωτα. Το έκανε. Και πήρε την επιταγή. Οταν δεν μπόρεσε να την εξαργυρώσει, κατάλαβε ότι την κορόιδεψε. Θύμωσε και προσπάθησε να τον εκδικηθεί. Κάνοντας κακό και στον εαυτό της. Κοινώς "θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τ'αρχίδια του". Αν δεν το ξέρεις το παιχνίδι, τι το παίζεις?

Υπάρχει κατάχρηση εξουσίας? Ποιος είχε την εξουσία? Ο Ζαχαρόπουλος? Η η κυρία? Ο καθένας είχε τη δική του εξουσία. Και προσπάθησε να κερδίσει ασκώντας την. Η κατάχρηση εξουσίας απο τον άντρα είναι κατακριτέα, ενώ η κατάχρηση απο τη γυναίκα δεν είναι. Το γιατί θα έρθει σε άλλη ανάρτηση.

12 σχόλια:

diva είπε...

Εκ της τελευταίας προτάσεως καθίσταται σαφές πως αυτό εδώ είναι ένα..τρομοκρατικό blog

kakaskimos είπε...

Τρομοκρατήθηκες? :p

diva είπε...

Τρέμω σύγκορμη
:-Ρ

kakaskimos είπε...

Οψόμεθα εις Φιλίππους

σορολόπ είπε...

Συμφωνώ με όλα [εε ναι συμβαίνει κι αυτό καμιά φορά :)]... ΕΚΤΟΣ [εεε μην ξεχνιόμαστε κιόλας] από την άποψη ότι η κατάχρηση εξουσίας δεν είναι κατακριτέα στις γυναίκες.. πού το είδες αυτό γραμμένο!?

diva είπε...

..έχουν ιστοσελίδα αυτοί;-ρ

kakaskimos είπε...

σορολόπ
Δεν μίλησα γενικά για την κατάχρηση εξουσίας αλλά για τη συγκεκριμένη κατάχρηση. Αν η κυρία δεν εκβίαζε, και γινόταν γνωστή η υπόθεση, δεν θα την θεωρούσαν όλοι θύμα?

divaΟι περισσότερες ιστοσελίδες δικές τους είναι ...

σορολόπ είπε...

Μα χωρίς εκβιασμό δεν έχουμε κατάχρηση "εξουσίας" εκ μέρους της... θα μπορούσε όντως να θεωρηθεί "θύμα" γιατί θα την χρησιμοποιούσαν, έστω κι αν επέτρεπε να συμβεί αυτό... το ελαφρυντικό της θα ήταν ότι λόγω έρωτα δεν λειτουργούσε η κρίση της σωστά..

kakaskimos είπε...

Μάλλον δεν έγινα σαφής.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι "ανεξάρτητη" απο τον εκβιασμό.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που θα είχε πάθει έρωτα (πως λέμε έπαθα σκορβούτο) για το Ζαχαρόπουλο. (diva, εσύ μην ακούς) Εκεί η εξουσία είναι (συνήθως) απο έναν .

Υποστηρίζω ότι θα είχε κάνει
κατάχρηση εξουσίας, αν είχε πάει μαζί του, μόνο και μόνο για να διοριστεί.

Δεν θα ήταν κατάχρηση εξουσίας αν το έκανε επειδή ήταν ερωτευμένη ή απλά θεωρούσε ότι θα πέρναγε καλά.

σορολόπ είπε...

..δεν σε πιάνω βρε kakaskime.. μπορεί να φταίει και το χάνγκ-όβερ μου..

..πώς στο καλό θα είχαμε κατάχρηση εξουσίας αν ΔΕΝ εκβίαζε η γυναίκα!?

...αν είχε πάει μαζί του μόνο και μόνο για να διοριστεί - όπως είπες - θα είχε κάνει κατάχρηση εξουσίας και θα της το καταλογίζαμε όλοι...

...τι συζητάμε τόση ώρα?!

diva είπε...

"Το γιατί θα έρθει σε άλλη ανάρτηση"
..που είναι η άλλη ανάρτηση;
αργός..πολύ αργός..
:-ρρ

kakaskimos είπε...

Χρειάζομαι περισσότερο απο ένα δευτερόλεπτο για να γράψω ένα post (:p) και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Οταν το δεις θα καταλάβεις το γιατι θα έχει πάρει χρόνο.
Θα έρθει πρώτα το θέμα με το ανοιχτό, κλειστό και ημίκλειστο λογισμικό και το ελληνικό λειτουργικό (το τελευταίο εκπληκτικό ανέκδοτο που άκουσα)